کتابخانه احادیث شیعه

داروى پيامبران

عَنْ فُضَيْلِ الرَّسّامِ قالَ: قالَ اَبو عَبْدِ اللّهِ عليه السلام: مِنْ دَواءِ الْأَنْبِياءِ، اَلْحَجامَةُ وَ النُّورَةُ وَ السُّعُوطُ. حديث
از فضيل بن رسام نقل شده كه امام صادق عليه السلام فرمود: حجامت، نوره (داروى نظافت) و انفيه (عطر خاصّى كه براى عطسه كردن در جلوبينى قرار داده مى شود.) از داروهاى پيامبران است.
توضيح: در طبّ سنتى بر اساس رهنمودهاى احاديث و گفته هاى حكيمان، حجامت نقش مهمّى در مداواى امراض و تصفيه خون دارد و امروز يكى از شيوه هاى رايج، «حجامت درمانى» است. استفاده از داروى نظافت و زدودن موهاى زايد بدن نيز، به تميزى و سلامت و بهداشت جسم كمك مى كند. انفيه هم مجارى تنفّسى را باز مى كند و براى تندرستى مفيد است.
نمایش منبع


حدیث روز

امام سجاد عليه ‏السلام:

نَحنُ أئِمَّةُ المُسلِمينَ ...و بِنا يُنزِلُ الغَيثَ ، و بِنا يَنشُرُ الرَّحمَةَ ، و يُخرِجُ بَرَكاتِ الأَرضِ ، و لَولا ما فِي الأَرضِ مِنّا لَساخَت بِأَهلِها؛

ما امامان مسلمانان هستیم ... و باران را به سبب ما فرو مى‌فرستد و رحمت را در پرتو وجود ما مى‌‏پراكند و بركتهاى زمين را بيرون مى‌‏دهد و اگر كسى از ما در زمين نمى‌‏بود اهل خود را فرو مى‌كشيد.

أمالي الصدوق: ص 156 ، ح 15

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685