کتابخانه احادیث شیعه
پرینت احادیث

845 ـ ارواح ، سپاهيانى فراهم آمده اند

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : ارواح لشكريانى فراهم آمده هستند ؛ آنها كه يكديگر را بشناسند با هم انس مى گيرند و آنان كه همديگر را نشناسند از هم جدا مى شوند .
نمایش منبع
امام على عليه السلام : دوستى ، ميل كردن دلهاست به يكديگر به سبب الفت روحها .
نمایش منبع
كنز العمّال به نقل از شقيق بن سلمه : مردى خدمت على عليه السلام آمد و با او سخن گفت و در ضمن صحبت گفت : من شما را دوست دارم . على عليه السلام فرمود : دروغ مى گويى . عرض كرد : چرا اى امير مؤمنان؟ فرمود : چون در دل خود محبّت تو را نمى يابم . پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود : ارواح در فضا با يكديگر ملاقات مى كنند و همديگر را مى بويند ، آنهايى كه با يكديگر آشنا در آيند با هم جمع مى شوند و آنهايى كه با هم آشنا در نيايند از هم جدا مى شوند .
[شقيق مى گويد :] زمانى كه آن پيشامدها [جنگها ]براى على عليه السلام اتفاق افتاد آن مرد از جمله كسانى بود كه بر آن حضرت شوريد .
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق علیه السلام:

يَوْمُ غَديرِ بَيْنَ الْفِطْرِ وَ الاَْضْحى وَ يَوْمُ الْجُمُعَةِ كَالْقَمَرِ بَيْنَ الْكَواكِبِ؛

روز غدير خم در ميان روزهاى عيد فطر و قربان و جمعه همانند ماه در ميان ستارگان است.

اقبال سيد بن طاووس، ص 466

چهل حدیث « غدیر »

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685