کتابخانه احادیث شیعه

تصريح به امامت آن بزرگوار

امام باقر عليه السلام :چون وفات امير المؤمنين صلوات اللّه عليه فرا رسيد، به فرزندش حسن فرمود: نزديك من آى تا رازى را كه پيامبر خدا صلى الله عليه و آله به من گفت به تو بگويم و آنچه را به من امانت سپرد به تو بسپارم. سپس، اين كار را كرد.
نمایش منبع
الكافى ـ به نقل از سليم بن قيس ـ : زمانى كه امير المؤمنين عليه السلام به فرزند خود حسن عليه السلام وصيّت مى كرد، من حاضر بودم. او حسين عليه السلام و محمّد [بن حنفيه] و همه فرزندان خود و سرانِ شيعيانش، و خانواده خويش را بر وصيّتش گواه گرفت، آن گاه كتاب و سلاح را به او تحويل داد.
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق عليه ‏السلام:

النَّظرَةُ سَهمٌ مِن سِهامِ‏ إبليسَ مَسمومٌ، مَن تَرَكَها للّه‏ِ عَزَّوجلَّ لا لغَيرِهِ أعقَبَهُ اللّه‏ُ إيمانا يَجِدُ طَعمَهُ؛

نگاه كردن، تيرى از تيرهاى زهرآلود ابليس است. هر كه براى خداوند عز و جل و نه براى غير او، چشم خود را فرو بندد خداوند در پى آن ايمانى به او ارزانى دارد كه مزه‌اش را بچشد.

كتاب من لا يحضره الفقيه: ج4 ، ص18 ، ح4969

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685