کتابخانه احادیث شیعه

خُمس

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : نه از اين غنيمت [جنگى ]و نه از اين كُرك كوهان شتر، چيزى جز خُمس، از آنِ من نيست و همان خمس هم به شما برگردانده مى شود ؛ پس حتى نخ و سوزن [غنيمتى] را هم بدهيد .
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : از خيانت كردن در غنايم بپرهيزيد؛ اگر پيش از خارج كردن خمسِ غنيمت ، مردى با زنى [از اسيران جنگى ]درآميزد يا مَركبى [از غنايم] را سوار شود، آن خيانت در غنايم است .
نمایش منبع
امام باقر عليه السلام ـ وقتى ابو حمزه ثمالى آيه خمس را براى ايشان تلاوت كرد ـ فرمود : آنچه از خداست، متعلّق به پيامبر اوست و آنچه متعلّق به پيامبر اوست، به ما تعلّق دارد .
نمایش منبع
حدیث روز

امام على عليه‏ السلام:

أخرِجوا مِنَ الدُّنيا قُلوبَكُم مِن قَبلِ أن تَخرُجَ مِنها أبدانُكُم، فَفيهَا اختُبِرتُم و لِغَيرِها خُلِقتُم؛

پيش از آن‌كه بدن‏هايتان از دنيا بروند، دل‏هايتان را از آن بيرون ببريد؛ زيرا دنيا آزمايشگاه شماست و براى غير آن، آفريده شده‌ايد.

نهج البلاغه، خطبه 203

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685