کتابخانه احادیث شیعه
سایت جدید «کتابخانه حدیث شیعه» راه‌اندازی شد.

تأخير در رسيدن روزى

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند سبحان و بزرگ مى فرمايد : آن بنده ام كه مرا در رساندن روزى كُند مى شمارد، بترسد از اين كه به خشم آيم و درى از دنيا را به رويش بگشايم!
نمایش منبع
امام كاظم عليه السلام : كسى كه معرفت و آگاهى خود را از خدا مى گيرد نبايد [با دير رسيدن روزى،] او را در روزى رسانى كُند شمارد و به قضاى او بد بين باشد .
نمایش منبع
صفحه اختصاصي حديث و آيات الإمامُ الرِّضا عليه السلام : كانَ في الكَنزِ الذي قالَ اللّه ُ عزّ و جلّ: «و كانَ تَحْتَهُ كَنزٌ لَهُما» .حديث ··· يَنبَغي لِمَن عَقَلَ عنِ اللّه ِ أن لا يَتَّهِمَ اللّه َ في قَضائهِ ، و لا يَستَبطِئَهُ في رِزقِهِ .حديث
امام رضا عليه السلام : در گنجى كه خداى عزّ و جلّ درباره آن گفت : «و زير آن [ديوار]، گنجى براى آن دو [پسر] بود» چنين آمده بود : كسى كه معرفت خود را از خدا مى گيرد نبايد به قضاى الهى بد بين باشد و او را در روزى رساندن كند بشمارد .
نمایش منبع
حدیث روز

امام على عليه ‏السلام:

مَنْ أيْقَنَ أنّهُ يُفارِقُ الأحبابَ، ويَسكُنُ التُّرابَ، ويُواجِهُ الحِسابَ، ويَسْتَغْنِي عَمّا خَلَّفَ، ويَفْتَقِرُ إلى ما قَدَّمَ، كانَ حَرِيّا بِقِصَرِ الأملِ وطُولِ العَملِ؛

هر كه يقين كند كه از دوستان جدا خواهد شد و در دل خاک خواهد خفت و حساب و كتابى در پيش رو دارد و آنچه بر جاى مى‏‌نهد به كارش نخواهد آمد و به آنچه پيش فرستاده نيازمند است، سزاوار است كه رشته آرزو را كوتاه و دامنه عمل را دراز گرداند.

بحار الأنوار: ج 73 ص 167 ح 31

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685