کتابخانه احادیث شیعه
سایت جدید «کتابخانه حدیث شیعه» راه‌اندازی شد.

پرهيز از طمع

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : زنهار از پوشيدن جامه طمع ؛ زيرا كه طمع، دلها را به آزمندى شَديد در آميزد و مُهر دنيا دوستى بر دلها زند ، و آن كليد هر بدى است و منشأ هر گناهى و موجب بر باد رفتن هر كار نيكى .
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : از طمع بپرهيز كه اين خود فقرى نقد است .
نمایش منبع
امام على عليه السلام : زنهار كه مركبهاى طمع، تو را به تاخت برند و به آبشخورهاى هلاكت درآورند .
نمایش منبع
امام كاظم عليه السلام ـ در اندرز به هشام ـ فرمود : از طمع بپرهيز و به آنچه مردم دارند ، چشمداشتى نداشته باش ، چشمداشت به مخلوق را در خود بميران ؛ زيرا طمع و چشمداشت، كليد هر خوارى است و عقل را مى دزدد و انسانيّتها را مى برد و آبرو را مى آلايد و دانش را از بين مى برد .
نمایش منبع
حدیث روز

امام على عليه ‏السلام:

مَنْ أيْقَنَ أنّهُ يُفارِقُ الأحبابَ، ويَسكُنُ التُّرابَ، ويُواجِهُ الحِسابَ، ويَسْتَغْنِي عَمّا خَلَّفَ، ويَفْتَقِرُ إلى ما قَدَّمَ، كانَ حَرِيّا بِقِصَرِ الأملِ وطُولِ العَملِ؛

هر كه يقين كند كه از دوستان جدا خواهد شد و در دل خاک خواهد خفت و حساب و كتابى در پيش رو دارد و آنچه بر جاى مى‏‌نهد به كارش نخواهد آمد و به آنچه پيش فرستاده نيازمند است، سزاوار است كه رشته آرزو را كوتاه و دامنه عمل را دراز گرداند.

بحار الأنوار: ج 73 ص 167 ح 31

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685