کتابخانه احادیث شیعه

نقش عمل در شناخت

صفات الشيعه ـ به نقل از معصوم عليه السلام ـ : بعضى از شما از بعضى ديگر بيشتر نماز مى خوانند، بعضى بيشتر از ديگران حج مى گزارند، بعضى بيشتر از ديگران صدقه مى دهند و بعضى بيشتر از ديگران روزه مى گيرند، اما برترين شما كسى است كه شناختش برتر باشد.
نمایش منبع
امام باقر عليه السلام : هيچ عملى جز با شناخت و هيچ شناختى جز با عمل پذيرفته نشود . هركه شناخت پيدا كند، آن شناخت او را به عمل رهنمون مى شود و هركه شناخت نداشته باشد، او را عملى نباشد.
نمایش منبع
امام صادق عليه السلام : خداوند هيچ عملى را جز با شناخت نپذيرد و هيچ شناختى را جز با عمل. پس هركه شناخت پيدا كند، آن شناخت او را به عمل رهنمون شود و كسى كه عمل نكند، شناخت ندارد.
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق عليه ‏السلام:

النَّظرَةُ سَهمٌ مِن سِهامِ‏ إبليسَ مَسمومٌ، مَن تَرَكَها للّه‏ِ عَزَّوجلَّ لا لغَيرِهِ أعقَبَهُ اللّه‏ُ إيمانا يَجِدُ طَعمَهُ؛

نگاه كردن، تيرى از تيرهاى زهرآلود ابليس است. هر كه براى خداوند عز و جل و نه براى غير او، چشم خود را فرو بندد خداوند در پى آن ايمانى به او ارزانى دارد كه مزه‌اش را بچشد.

كتاب من لا يحضره الفقيه: ج4 ، ص18 ، ح4969

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685