کتابخانه احادیث شیعه

پاداش عاشق پاكدامن

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر كه عاشق شود و خود را پاك نگه دارد و با اين حال بميرد، شهيد مرده است.
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر كه عاشق شود و عشق خويش را كتمان كند و پاكدامنى ورزد و با اين حال بميرد، او شهيد است.
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر كه عاشق شود و عشق خود را بپوشاند و پاكدامنى ورزد و صبورى كند، خداوند او را بيامرزد و به بهشت برد.
نمایش منبع
امام على عليه السلام : كسى كه در راه خدا جهاد كند و به شهادت رسد، اجرش بيشتر از آن كسى نيست كه بتواند گناه كند و عفّت ورزد.
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق عليه‏ السلام:

قالَ عيسَى بنُ مَريمَ صَلَواتُ اللّه‏ِ عَلَيهِ: تَعمَلونَ لِلدُّنيا وأنتُم تُرزَقونَ فيها بِغَيرِ عَمَلٍ، ولا تَعمَلونَ لِلآخِرَةِ وأنتُم لا تُرزَقونَ فيها إلاّ بِالعَمَلِ!؛

عيسى عليه ‏السلام فرمود: براى دنيا كار مى‌كنيد، حال آن كه در دنيا بدون كار، روزىِ شما داده مى‏‌شود ، و براى آخرت كه در آن جز با عمل، روزى داده نمى‏‌شويد، كار نمى‌كنيد!.

كافى: ج 2 ، ص 319 ، ح 13

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685