کتابخانه احادیث شیعه

علّت تحريم لواط

امام على عليه السلام : خداوند ايمان را براى پاك كردن از لوث شرك واجب فرمود··· و ترك لواط را از بهر افزايش نسل.
نمایش منبع
بحار الأنوار: يكى از سؤالاتى كه زنديق از امام صادق عليه السلام پرسيد علّت تحريم لواط بود، حضرت فرمود : به خاطر اين كه اگر غلامبارگى حلال بود، در آن صورت مردها از زن ها بى نياز مى شدند و اين موجب از بين رفتن نسل و بى شوهر ماندن زن ها مى شد و در مجاز شمردن لواط، مفاسد بسيارى بود
زنديق پرسيد: چرا نزديكى كردن با حيوانات، حرام شده است؟
حضرت فرمود: خداوند خوش نداشته كه مرد آب خود را هدر دهد و با غير همنوع خود، نزديكى كند. اگر اين كار را اجازه مى داد، هر مردى يك ماده الاغ مى بست و هم از آن سوارى مى گرفت و هم با آن نزديكى مى كرد و در اين كار مفاسد بسيارى بود. لذا خداوند پشت هاى اين حيوانات [سوارى و بار كشى از آنها] را بر مردم حلال كرده و فرجهايشان را برايشان حرام فرموده است و براى مردها زنها را آفريد تا با آنان همدم شوند و به آنها آرامش گيرند و زنان جايگاه شهوات مردان و مادرانِ فرزندان ايشان باشند.
نمایش منبع
امام رضا عليه السلام : علّت تحريم روى آوردن مردان به مردان و زنان به زنان، يكى ساختار وجودى زنان و سرشت وجودى مردان است [كه هر يك براى جنس مخالف آفريده شده است] و ديگر اين كه روى آوردن مردان به مردان و زنان به زنان سبب از بين رفتن نسل [بشر ]و برهم خوردن نظم و تدبير [جامعه] و نابودى دنيا مى شود.
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق علیه السلام:

ـ فيما وَعَظَ لُقمانُ ابنَهُ ـ : يا بُنَيَّ ، إنَّ الدُّنيا بَحرٌ عَميقٌ ، قَد هَلَكَ فيها عالَمٌ كَثيرٌ ، فَاجعَل سَفينَتَكَ فيهَا الإِيمانَ ، وَاجعَل شِراعَهَا التَّوَكُّلَ ، وَاجعَل زادَكَ فيها تَقوَى اللّه‏ِ ، فَإِن نَجَوتَ فَبِرَحمَةِ اللّه‏ِ ، وإن هَلَكتَ فَبِذُنوبِكَ؛

ـ در پندهاى لقمان عليه السلام به پسرش ـ : اى پسرم! دنيا، درياى عميقى است كه بسيارى در آن هلاک گرديده‌‏اند . پس كشتى‌‏ات را در دنيا، ايمان به خدا قرار بده و بادبان آن را توكّل بر خدا، و توشه راهت را تقواى خداوند عز و جل قرار بده؛ اگر نجات يافتى، از رحمت خداست و اگر هلاک شدى، به سبب گناهانت خواهد بود.

بحار الأنوار: ج 13 ، ص 411 ، ح 2

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685