کتابخانه احادیث شیعه
سایت جدید «کتابخانه حدیث شیعه» راه‌اندازی شد.

الف ـ آنچه براى خدا باشد

پيامبر خدا صلي الله عليه و آله : دنيا، لعنت شده است و آنچه در آن است نيز لعنت شده ، مگر آنچه بدان رضايت خدا طلب شود.
نمایش منبع
پيامبر خدا صلي الله عليه و آله : دنيا، لعنت شده است و آنچه در آن است نيز لعنت شده ، مگر آنچه براى خدا باشد.
نمایش منبع
صفحه اختصاصي حديث و آيات عنه صلي الله عليه و آله : يُؤتى بِالدُّنيا يَومَ القِيامَةِ ، فَيُمازُ حديث ما كانَ لِلّهِ ، ثُمَّ يُقَدَّمُ سائِرُهُ إلَى النّارِ . حديث
پيامبر خدا صلي الله عليه و آله : روز قيامت، دنيا را مى آورند و آنچه براى خدا بوده ، به كنارى نهاده مى شود . سپس ، بقيه آن به آتش برده مى شود.
نمایش منبع
امام صادق عليه السلام : در مناجات خدا با موسى عليه السلام آمده است: «اى موسى! دنيا، سراى كيفر است . در آن ، آدم را بر خطايش كيفر دادم. دنيا و آنچه را در آن است ، لعنت شده قرار دادم ، مگر آنچه از آن كه براى من باشد».
نمایش منبع
حدیث روز

پيامبر خدا صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله:

إنَّ فاطِمةَ بَضعَةٌ مِنّي و هِىَ نورُ عَيني و ثَمَرَةُ فُؤادي؛ يَسوؤُني ما ساءَها و يَسُرُّني ما سَرَّها و إنَّها أوَّلُ مَن يَلحَقُني مِن أهلِ بَيتي؛

فاطمه پاره تن من و روشنى ديده و ميوه دل من است. آنچه او را ناراحت كند مرا ناراحت مى‌كند و آنچه شادش كند، مرا شاد مى‏‌كند؛ او نخستين نفر از اهل‏‌بيت من است كه به من مى‏‌پيوندد.

الأمالى ، صدوق: ص 575

چهل حديث « گهرهاى فاطمى » سلام الله علیها

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685