کتابخانه احادیث شیعه

بى ارزش تر از مردار

امام صادق عليه السلام : پيامبر خدا بر لاشه بزغاله گوش بريده اى كه در خرابه اى افتاده بود، گذشت. به يارانش فرمود: «اين، به چند مى ارزد؟» .
گفتند: شايد اگر زنده بود ، به درهمى هم نمى ارزيد!
پيامبر صلي الله عليه و آله فرمود: «سوگند به آن كه جانم در دست اوست، دنيا در نزد خداوند ، بى ارزش تر از اين بزغاله در نزد صاحب آن است».
نمایش منبع
سنن الترمذى ـ به نقل از مُستَورِد بن شدّادـ : من همراه عدّه اى سواره بودم كه با پيامبر خدا كنار برّه مرده اى ايستادند. پيامبر خدا فرمود: «به نظر شما آيا اين ، در نزد صاحبش بى ارزش بوده كه آن را دور انداخته است؟» .
گفتند: اى پيامبر خدا! چون بى ارزش بوده ، آن را دور انداخته است.
پيامبر صلي الله عليه و آله فرمود: «دنيا در نزد خداوند ، بى ارزش تر از اين در نزد صاحب آن است».
نمایش منبع
مسند ابن حنبل ـ به نقل از عبد اللّه بن ربيعه سُلَمى ـ : پيامبر صلي الله عليه و آله در سفرى... چون از دره اى پايين رفت، لاشه برّه دور افكنده اى را ديد . فرمود: «آيا به نظر شما اين براى صاحبش بى ارزش بوده [كه آن را دور انداخته] است؟ دنيا در نزد خداوند ، بى ارزش تر از اين لاشه در نزد صاحب آن است».
نمایش منبع
حدیث روز

امام علی علیه السلام:

نَحنُ أنوارُ السَّماواتِ والأَرضِ، وسُفُنُ النَّجاةِ، وفينا مَكنونُ العِلمِ، وإلَينا مَصيرُ الامورِ، وبِمَهدِيِّنا تُقطَعُ الحُجَجُ، فَهُوَ خاتَمُ الأَئِمَّةِ، ومُنقِذُ الامَّةِ، ومُنتَهَى النّورِ، وغامِضُ السِّرِّ، فَليَهنَ مَنِ استَمسَكَ بِعُروَتِنا، وحُشِرَ عَلى مَحَبَّتِنا؛

ما نور آسمانها و زمين و كشتيهاى نجات هستيم و نهفته‏ هاى دانش در ميان ماست و سرنوشت امور در دست ماست و با مهدی ماست كه حجّتها تمام مى‏ شود و اوست خاتم امامان و رهايى بخش امّت و پايانه روشنى و سرّ سَر به مُهر، پس گواراى كسى كه به حلقه ما چنگ در زند و بر محبّت ما برانگيخته شود.

تذكرة الخواصّ، ص130

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685